oxoweb322332

Fiets financieren

Bij Fietsplaza krijgen we vaak de vraag of wij ook financieringen afsluiten of dat men gebruik kan maken om met een gespreide betaling te betalen. FietsDirectPlan biedt een flexibele manier van betalen voor uw fiets en accessoires tot een maximaal bedrag van €3.500. Voor informatie over FietsDirectPlan, het berekenen van uw maandtermijn en aanvragen, ga naar http://www.fietsdirectplan.nl

Kies zelf de looptijd en maandtermijn en regel alles zelf online!

Belangrijk!

Onze tweewielerproducten bieden wij regelmatig aan tegen scherpe prijzen. Op gefinancierde producten kunnen wij echter geen korting geven. Geef in een e-mail of bij één van de verkopers in de winkel duidelijk aan welk product u met FietDirectPlan wenst te kopen. Dan krijgt u een prijsopgaaf waarmee u zelf online een passende FietsDirectPlan berekening kan maken en aanvragen.

Wallet

FietsDirectPlan maakt gebruik van de unieke Wallet financieringsmodule. Met de Wallet financiering geniet u van alle mogelijke flexibiliteit, zo kunt u zelf uw maandtermijn bepalen op basis van de door u zelf te kiezen looptijd, ten alle tijde boetevrij inlossen en uw hele FietsDirectPlan zelf online regelen. De Wallet geeft u de beschikking over een maximaal te besteden bedrag van €3500,-. U betaalt uiteraard alleen rente over het opgenomen bedrag. Elke keer als u een opname doet heeft u de mogelijkheid voor deze opname een passend maandbedrag te kiezen. Daarnaast ontvangt u inlogcodes waarmee u op elk gewenst moment uw maandtermijn kunt aanpassen. Met de Wallet financieringsmodule bepaalt u altijd zelf hoeveel u per maand betaalt.

Aanvragen

Als u eenmaal een fiets van uw keuze heeft gevonden kunt u op FietsDirectPlan zelf uw FietsDirectPlan aanvragen zonder verdere tussenkomst van Fietsplaza. U kunt in alle rust een berekening maken om te komen tot een maandtermijn, waarmee u tevreden bent. Wilt u vervolgens een FietsDirectPlan aanvragen laat dan uw gegevens na het berekenen achter en FietsDirectPlan neemt zo snel mogelijk contact met u op. Na de goedkeuringsbevestiging kunt u de fiets bestellen. Direct een berekening maken

Betalen

Het betalen van uw nieuwe fiets doet u met uw persoonlijke FietsDirectPlan Card gewoon bij Fietsplaza in de Winkel. U krijgt hiervoor na goedkeuring van uw FietsDirectPlan aanvraag een op naam gestelde FietsDirectPlan Card thuisgestuurd samen met een PIN code. U betaalt met de kaart net als dat u gewend bent te betalen met uw PIN-pas. Na betaling met uw FietsDirectPlan Card kunt u direct gaan genieten van uw nieuwe tweewieler.

Altijd direct toegang tot uw FietsDirectPlan

U ontvangt bij uw FietsDirectPlan een inlognaam en wachtwoord voor de FietsDirectPlan website. Met deze inloggegevens kunt u inloggen op uw eigen FietsDirectPlan. U heeft hier inzage in uw bestedingslimiet, verrichte betalingen en uw te betalen maandtermijn. Wilt u uw maandtermijn verlagen of verhogen dan kunt u dat hier gemakkelijk zelf online aanpassen. Flexibiliteit staat voorop! 

Waarom? DE VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Uitsluitend A-merken tegen lage prijzen
  • Eigen showroom en werkplaats met gediplomeerd personeel
  • Ruime voorraad Betrouwbare bezorging
  • Snelle service Volledige service en garantie
  • Officieel dealer
ServiceALLES GOED GEREGELD

Uw fiets krijgt bij Fietsplaza alle denkbare service.

Bel tijdens kantooruren: 072 - 505 58 48
E-mail ons rechtstreeks: info@fietsplaza.nl
Stel een vraag of lees de antwoorden naar de F.A.Q. lijst
Zoekt u een fiets te koop?

Lees dan snel verder op onze site, waar u ook online kunt bestellen of kom langs voor een proefrit en advies in onze winkel. Tevens zijn wij aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting, die beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Webshop keurmerkZEKERHEID VOOR U ALS KLANT

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.